HELP!

IMG_0298.JPGOké wij hebben een deal voor je. Jij staat aan de basis van een nieuw spel. Jij stopt wat tijd, batterij en internet in dat spel. Met jouw ideeën, aanbevelingen en gebruikerservaring maken wij dit spel fantastisch. Wat krijg je er voor terug? Eeuwige roem en een voorsprong wanneer het spel voor iedereen beschikbaar komt. Het enige wat je hoeft te doen is op dode momenten in te loggen op de website en wanneer je wilt terugkoppelt naar ons wat je er van vind of niet. Geheel vrijblijvend dus en geen extra belasting op je al zo weinige vrije tijd.

Ga naar de website en schrijf je direct in!

concept
Het idee is als volgt, op basis van gps gegevens “ben” je bij bedrijven. Bij een bedrijf kan je inchecken. Fysiek zijn dit soms wel, soms niet echte bedrijven. Maakt niet uit hoe je jouw bedrijf noemt als het maar een plek heeft. Natuurlijk kunnen wij als beheerders totaal arbitrair bedrijven wissen en of verplaatsen. Met dat inchecken verdien je muntjes naar gelang het level van het bedrijf. De eigenaar krijgt het dubbele aantal per check-in. Met je muntjes kan je nieuwe bedrijven starten en/of upgraden. In de nabije toekomst kun je er ook bestaande bedrijven voor kopen. Vrijwillig voor de waarde die staat aangegeven (die bepalen wij met een formule) of als de verkopende partij niet wilt kan je het afdwingen door het dubbele te betalen. Op alle transacties heffen wij belasting. Daarnaast spaar je door in te checken, onafhankelijk van het level van het bedrijf, voor goudstaven. Met die goudstaven kan je reclame afkopen, je bedrijf tegen overname beveiligen of munten kopen.

verder
Om het spel te versnellen kan je sms’en voor extra muntjes. De opbrengst van die sms’jes, ongeveer €0,40 van de €0,90, gaat in een pot die naar verschillende goede doelen kunnen gaan. Stel, fictieve cijfers dus pin ons hier niet op vast, je wisselt tienduizend munten in en de koers is zo dat die munten tien euro waard zijn. Jij kiest uit ons lijstje één van de goede doelen en wij maken die tien euro namens jou over.

wat nu te doen?
Wat leuk je kiest ervoor om ons te helpen. Ga naar de websiteen schrijf je in. Voor vragen en om je feedback en IDEEËN in te sturen mail je naar info@plennurt.nl
Ja ideeën schreef ik met hoofdletters, want jullie creativiteit is voor ons het belangrijkst en nee we beloven niet al jullie ideeën uit te voeren. Wat we wel beloven is dat we blij zijn met alle ideeën en feedback. Bedankt voor het lezen en als je besluit plennurt te gaan gebruiken doe jezelf een lol en probeer zoveel mogelijk bekenden ook zo ver te krijgen. Hoe meer plekken er zijn waar je muntjes kunt verdienen hoe beter en leuker!

IMG_0297-0.JPG

HELP!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *